PKK'lı katiller, yılların teröristi Öcalan'ı bile çileden çıkardı

Yılların teröristi, binlerce kişinin ölüm emrini bizzat veren kişi, nam-ı diğer bebek katili Abdullah Öcalan bile PKK'lıların Kobani gerekçesiyle başlattığı isyana tepki gösterdi.

10 Ekim 2014 Cuma 08:55
PKK'lı katiller, yılların teröristi Öcalan'ı bile çileden çıkardı






PKK'lı katiller, yılların teröristi Öcalan'ı bile çileden çıkardı


Abdullan Öcalan Kobani için ne dedi? Son bir haftayı yakıp yıkarak ve son üç günü de katliamlar yaparak geçiren PKK'lı teröristlere Öcalan da tepki gösterdi. PKK'lı katiller, yılların teröristi Öcalan'ı bile çileden çıkardı

Kobani eylemleri sonrasında Öcalan'ın el yazısıyla 'diyalog' mektubu Saat 24:00'te HDP'lilerle ulaştırıldı.

Öcalan bir sayfalık mektubunda Kobani ile sürecin birbirinin şartı olarak sunulmasının provakasyonlara alet edilebileceğine işaret ediyor.

Mesaj üzerine hükümetle telefon trafiği sonucu bir araya gelen Başbakan Yardıncısı Yalçın Akdoğan ile HDP heyeti, diyalogun kopmadan sürdürülmesi konusunda buluşuyor.
 
İZLEME KURULU HAZIRLIĞI
 
Alınan bilgilere göre İzleme Kurulu'nun kurulması ve bir sekreterya oluşturulmasına hazırlık sürüyor. Akdoğan'la görüşmeye katılan Pervin Buldan yaşananlarla ilgili şunları söyledi: Dilerim bu tür ortamlar bir daha yaşanmaz. Çok gergin ve sıkıntılı üç gün geçirdik hep birlikte, çok üzüldük. Umarım sağduyu hakim olur."
Son Güncelleme: 10.10.2014 09:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.