Teröristler araç içinde anne ve cocuğunu yakmaya kalktı

PKK'lı teröristlerin vatandaşların araçlarına yönelik saldırısı az kalsın faciaya neden oluyordu, Okmeydanında yakılan aracın icinde genç bir kadın ile oğlu yanmaktan son anda kurtuldu.

02 Ocak 2016 Cumartesi 10:26
Teröristler araç içinde anne ve cocuğunu yakmaya kalktı






Teröristler araç içinde anne ve cocuğunu yakmaya kalktı

Terör örgütü yandaşlarının, araç yakma girişimi az kalsın faciaya neden oluyordu. Son bir ay içerisinde vatandaşlara ait park halinde yüzlerce aracın ateşe verildiği İstanbul Okmeydanı’nda anne ve oğul, yanmaktan şans eseri kurtuldu.

ARACIN İÇİNDE EŞİNİ BEKLİYORDU

İstanbul Okmeydanı’nda terör örgütü yandaşları, cadde üzerinde park halinde bulunan 5 aracı benzin dökerek yaktı. Yakılan bir aracın içinde 4 yaşındaki bir çocukla kadın, yanmaktan son anda vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Fatih Sultan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre yüzleri maskeli bir grup terör örgütü yandaşı, örgüt lehine sloganlar atarak caddeye çıktı. Ellerindeki benzin bidonlarını cadde üzerinde bulunan 5 araca boşaltan şahıslar, araçları ateşe vererek ara sokaklara kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yanan araçlara müdahale ederek alevleri kısa sürede söndürdü.

VATANDAŞLAR YANMAKTAN SON ANDA KURTARDI

Terör örgütü yandaşları, cadde üzerinde park halinde bulunan araçlarla birlikte, markete giden eşini bekleyen Dilay Şimşek ve oğlu Uğur Şimşek’in içinde bulunduğu aracı da ateşe verdi. Aracın bir anda alev almasıyla panik yaşayan anne ile oğlunu, çevredeki vatandaşlar dışarı çıkararak cadde üzerindeki bir lokantaya götürdü. Yanan araç ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayda Dilay Şimşek’in saçları yandı.

Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Dilay Şimşek, “Arabanın içinde çocukla beraber bekliyordum. Bir anda arabanın üzerine bir şey döküp ateşe verdiler. Biz içerideyken ateşe verdiler. Saçlarım alev aldı. Sağ olsun herkes yardımcı oldu, bizi dışarı çıkardılar.” dedi.

Çok korktuğunu söyleyen oğlu Uğur Şimşek de “Çok korktum, arabamızı yaktılar.”şeklinde yaşadıklarını anlattı.
Son Güncelleme: 02.01.2016 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.