ADANA'DA 14 ARALIK OPERASYONUNA TEPKİ EYLEMİ

Akif ÖZDEMİR/ADANA, () - ADANA'da aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu bir grup, adliye önünde 14 Aralık operasyonunu protesto etti. 14 Aralık operasyonundaki gözaltı ve tutuklamalara tepki için Adana Adliyesi önünde toplanan yaklaşık...

19 Aralık 2014 Cuma 15:26
ADANA'DA 14 ARALIK OPERASYONUNA TEPKİ EYLEMİ






Akif ÖZDEMİR/ADANA, () - ADANA'da aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu bir grup, adliye önünde 14 Aralık operasyonunu protesto etti.
14 Aralık operasyonundaki gözaltı ve tutuklamalara tepki için Adana Adliyesi önünde toplanan yaklaşık 200 kişi, dövizler açıp, 'Özgür basın susturulamaz' sloganlara attı. Aralarında çok sayıda kadının da bulunduğu grup, dua etti, bu sırada bazı kadınların ağlaması dikkat çekti. Grup, yapılan basın açıklamasının ardından dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.