Arızalı motosikleti çalıştırmaya çalışan iki kardeş ezilerek öldü

TARSUS(Mersin), () - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde yol kenarında arızalanan motosikleti tamir etmeye çalışan kardeşler, plaka ve sürücüsü belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu öldü. Kaza, saat 04.30 sıralarında Tarsus-Ankara yolu...

18 Ağustos 2015 Salı 15:33
Arızalı motosikleti çalıştırmaya çalışan iki kardeş ezilerek öldü






TARSUS(Mersin), () - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde yol kenarında arızalanan motosikleti tamir etmeye çalışan kardeşler, plaka ve sürücüsü belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu öldü.
Kaza, saat 04.30 sıralarında Tarsus-Ankara yolu Özbek Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 39 yaşındaki Behçet Kenç ile kardeşi 26 yaşındaki Güney Kenç ve eşi Feray Kenç'in bindiği motosiklet arızalandı. Arıza nedeniyle Behçet Kenç ve Güney Kenç, motosikleti yol kenarına çekip, sorunu gidermeye çalıştı. Bu sırada sürücü ve plakası belirlenemeyen, üzerinde patates ve soğan yükü olduğu öne sürülen bir araç, Kenç kardeşlere çarptı. Behçet ve Güney Kenç kaza yerinde öldü, Feray Kenç ise kazadan yara almadan kurtuldu. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme ardından hastane morguna kaldırılan Kenç kardeşlerin cenazeleri, işlemlerin ardından yakınları tarafından alınarak Akgedik Mahallesi'nde toprağa verildi. Kardeşlerin ölümüne neden alan aracı ve sürücüsünü tespit etmek için jandarma çalışma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.