Canlı yayında şok sözler, sevgilisine 'Babamı hırpalayıp yola atın'

Gaziantep'dte genç bir kadının sevgilisini arayarak 'Babamı hırpalayıp bir yere atın' itirafının ardından bir süredir kayıp olan 78 yaşındaki adamın öldürülerek bir baraj gölüne atıldığı iddia edildi.

23 Ekim 2015 Cuma 18:38
Canlı yayında şok sözler, sevgilisine 'Babamı hırpalayıp yola atın'






 Sevgilisine 'Babamı hırpalayıp atın' demiş
Türkiye'yi sarsan sözler bir TV kanalında canlı yayında yankılandı. Genç bir kadının sevglisini arayarak 'Babamı hırpalayıp bir yere atın' itirafının ardından bir süredir kayıp olan 78 yaşındaki adamın öldürülerek bir baraj gölüne atıldığı iddia edildi. 

YAŞLI ADAM 52 GÜNDÜR KAYIPTI

Canlı yayında kızının itirafı ile gündeme gelen ve Gaziantep’te 52 gün önce kaldığı hastaneden çıkarıldıktan sonra haber alınamayan Ali Sönmez’in cesedi barajda arandı. 
Gaziantep’te yaşayan Ali Sönmez (78), yattığı hastanede yakınlarının da aralarında bulunduğu 3 kişi tarafından hastaneden çıkarılmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Sönmez’in yakınları olayın ardından Müge Anlı’nın programına başvurmuş, programa bağlanan kızı Fatma Sönmez, sevgilisinden babasını hırpalayıp bir tarafa atmasını istediğini canlı yayında itiraf etmişti. Ardından harekete geçen polis ekipleri, Fatma Sönmez’i gözaltına almış, Sönmez ortada ceset bulunmaması nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Kayıp olan Ali Sönmez ile aynı ismi taşıyan torunu Ali Sönmez, Mahir Öztürk ve Suriyeli İbrahim adlı kişilerin yakalanması için çalışma yürüten polis, kayıp Ali Sönmez’in torunlarından Mehmet Sönmez’in ifadesi doğrultusunda cesedi arama çalışmalarına başladı. Soruşturmayı yürüten savcılık talimatıyla Ali Sönmez’in cesedi Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde bulunan Kayacık Barajı’nda arandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma dalgıçları, jandarma nezaretinde gölde arama yaptı. Yapılan aramada herhangi bir ceset bulunamadı. 
Son Güncelleme: 23.10.2015 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.