Domuz Tuzağına Yakalanan Ayı Kurtarıldı

BARTIN'ın Hasankadı Beldesi'nde ormanlık alanda domuzlar için kurulan tuzağa takılıp mahsur kalan ayı, iğne ile uyuşturulup telin kesilmesiyle kurtarıldı. Hasankadı'da Kırlangıç mevkiindeki ormanlık alanda domuzlar için kurulan tuzağa...

17 Ekim 2014 Cuma 12:11
Domuz Tuzağına Yakalanan Ayı Kurtarıldı






BARTIN'ın Hasankadı Beldesi'nde ormanlık alanda domuzlar için kurulan tuzağa takılıp mahsur kalan ayı, iğne ile uyuşturulup telin kesilmesiyle kurtarıldı.
Hasankadı'da Kırlangıç mevkiindeki ormanlık alanda domuzlar için kurulan tuzağa yakalanan ayıyı görenler jandarmaya haber verdi. Jandarma ile gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, sol ön ayağı çelik telden yapılan tuzağa takılan ayıyı kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler, tabanca ile iğne atıp ayıyı uyuşturmaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu uyuşturucu iğnelerin etkisiyle yere yığılan ayı, makas ile telin kesilmesi sonucu kurtarıldı. Ayı, bir süre sonra kendisine gelerek ormanlık alanda gözden kayboldu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.