Evi kül olan yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı

Konya'da evi alev alev yanan yaşlı kadın gözyaşlarına hakim olamadı. Selçuklu ilçesi Şehit Ali Bağcı Sokak'ta oturan yaşlı kadın gelini ve 3 torunu ile oturduğu evinin anmasını çaresizce izledi.

26 Ocak 2016 Salı 01:31
Evi kül olan yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı






Evi kül olan yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı

Son Dakika Konya, Konya'da Hatice Turnalı'ya ait evde sobanın devrilmesi sonucu yangın çıktı. Kısa sürede tüm evi saran alevler itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürülürken, gelini ve 3 torununu evden çıkartan Turnalı evinin yanışını gözyaşları içinde izledi.
Yangın, saat 23.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Şehit Ali Bağcı Sokak içerisinde bulunan tek katlı müstakil evde meydana geldi. İddiaya göre Hatice Turnalı'ya ait evde sobanın devrilmesi sonucu yangın çıktı. Alevleri fark eden Turnalı, evde bulunan gelini ve 3 torununu da alıp dışarı çıkarak komşularından yardım istedi. Alevler kısa sürede tüm evi sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve iftaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü.

GÖZYAŞLARINI TUTUMADI

İtfaiyenin müdahalesi sırasında unuttuğu kimliğini almak için eve girmek isteyen Hatice Turnalı, uyarılar üzerine bu isteğinden vazgeçti. Gözyaşlarını tutamayan Turnalı, "Allahım ne olur yardım et. Allahım sen büyüksün" diyerek çaresizce evinin yanışını izledi. Yangının sobadan kaynaklandığını belirten Hatice Turnalı, " İçerinde ben, gelinim ve 3 torunum vardı. Onları dışarı çıkarttım" dedi.

Son Güncelleme: 26.01.2016 01:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.