Hendek'te yolcu otobüsü TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü, 11 yaralı

Zafer TOKUŞ- Aziz GÜVENER/ADAPAZARI(Sakarya), ()- TEM'in Sakarya'nın Hendek İlçesi geçişinde İstanbul yönünde buzlanma nedeniyle kayan yolcu otobüsü, önündeki TIR'a arkadan çarptı. 1 kişinin öldüğü, 11 kişinin...

08 Ocak 2015 Perşembe 12:40
Hendek'te yolcu otobüsü TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü, 11 yaralı






Hendek'te yolcu otobüsü TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü, 11 yaralı

Zafer TOKUŞ- Aziz GÜVENER/ADAPAZARI(Sakarya), ()- TEM'in Sakarya'nın Hendek İlçesi geçişinde İstanbul yönünde buzlanma nedeniyle kayan yolcu otobüsü, önündeki TIR'a arkadan çarptı. 1 kişinin öldüğü, 11 kişinin de yaralandığı kaza nedenilye TEM'de ulaşım 2 saat  durdu. 
Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında meydana geldi Adana’dan İstanbul’a giden Mehmet O. yönetimindeki 33 CSA 09 plakalı otobüs, önünde giden 01 DIR 39 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada; otobüs sürücüsü Mehmet O.  ile yanındaki hostes koltuğunda oturan 25 yaşındaki Tarık Saçıkaralı araçta sıkıştı. Kazanın bildirilmesi üzerine Düzce ve Sakarya'dan çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Ekipler sürücü ve muuavini güçlükle çıkardı. Ancak Tarık Saçıkaralı kurtarılamadı. Sürücü ile birlikte kazada yaralanan 11 kişi  hastanelere sevk edildi. Kazanın ardından yol yaklaşık 2 saat ulaşıma kapandı. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.