PKK'nın imamı savcıyı görünce Ayet'lerin doğrusunu hatırladı

Küçük yaşta çocuklara boş kovan toplatarak örgütün progpagandasını yapan ve uydurma ayetlerle halkı kışkırtan sahte imam Baki Kutlu savcıya ifade verirken ayetlerin ve hadislerin doğrularını hatırladığı ortaya çıktı.

03 Ocak 2016 Pazar 13:32
PKK'nın imamı savcıyı görünce Ayet'lerin doğrusunu hatırladı






PKK'nın imamı savcıyı görünce Ayet'lerin doğrusunu hatırladı

Terör örgütü PKK'nın cehenneme çevirdiği Şırnak'ta, vatandaşı devlete ve güvenlik güçlerine karşı kışkırtan imam hakkında açılan soruşturmada ikinci kez ifadesi alındı. Küçük yaşta çocuklara boş kovan toplatarak örgütün progpagandasını yapan ve uydurma ayetlerle halkı kışkırtan sahte imam Baki Kutlu savcıya ifade verirken ayetlerin ve hadislerin doğrularını hatırladığı ortaya çıktı.  Merkez Bahçelievler Mahallesi Geylani Camisinin sözde imamı Baki Kutlu’nun çocuklara para vererek sokaktan boş gaz kapsüllerini cami avlusunda dizdikten sonra PKK propagandası yapması üzerine Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

ŞIRNAK SAVCILIĞI SORUŞTURMA AÇTI

Skandal üzerine harekete geçen Şırnak Savcılığının talebiyle Kandil imamı Baki Kutlu hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Önceki gece gözaltına alınan Kutlu sorgulandıktan sonra mahkemeye sevk edildi. PKK’lı Kutlu, “Terör örgütü propagandası yapmak, Cumhurbaşkanına hakaret, halkı kin ve nefrete teşvik etmek”ten tutuklanarak Şırnak T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

İKİNCİ KEZ GÖZALTINA ALINDI

Sözde imam Baki Kutlu üç gün önce de Özgür Gündem gazetesine verdiği demeçte terör örgütünün kazdığı hendekleri savunmuş ve hendekler için “bunlar sünnet değil farzdır farz” sözleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. Kutlu, savcılık sorgusundan sonra sevk edildiği mahkemede denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakılmıştı. Ancak Star’ın haberiyle ikinci kez göz altına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.  KAYNAK: STAR GAZETESİ
Son Güncelleme: 03.01.2016 13:34
Anahtar Kelimeler:
Pkk Imamı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.