Polise her gün küfür edenler, polis özür dilesin diye tutturdu...

PKK güdümlü Demokratik Bölgele Partisi DBP yandaşları 7 Kasım'da bir vatandaşa hakaret ettiği iddia edilen polis memurunun özür dilemesi için gerginlik çıkardı.

10 Kasım 2014 Pazartesi 19:44
Polise her gün küfür edenler, polis özür dilesin diye tutturdu...






Polise her gün küfür edenler, polis özür dilesin diye tutturdu...

Yer Hakkari Yüksekova, her fırsatta kamu görevlilerine hakaret ve küfürlerin savrulduğu bir ilçe. Hele polis ve asker söz konusu olunca hakaret ve küfürde sınır tanımayan PKK güdümlü Demokratik Bölgele Partisi DBP yandaşları 7 Kasım'da bir vatandaşa hakaret ettiği iddia edilen polis memurunun özür dilemesi için gerginlik çıkardı. 
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde izinsiz gösteri yapan yüzü maskeli gruba, polis müdahalede bulundu.

Alınan bilgiye göre, 7 Kasım'da ilçe merkezinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelinin emniyete götürülüşü sırasında polis aracından vatandaşlara hakaret edildiğini öne süren kalabalık, Cengiz Topel Caddesi'nde bir araya geldi.

Hakaret eden polisin, Yüksekovalılardan özür dilemesini isteyen kalabalık, caddeyi trafiğe kapattı. Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) yöneticilerinin yetkilerle yaptığı görüşmenin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amiri Mahmut Baloğlu da olay yerine gelerek, kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı.
Baloğlu, yaşanan hadisenin üzüntü verici olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

VALİLİK İNCELİYOR
"Konu valiliğe intikal etti. Sayın valimiz internet sitesinde olayla ilgili size açıklama yapacak, yapıyor da zaten. Kaymakamımız sizin temsilcilerinizi çağırdı. Gerekli konuşmalar orada yapıldı. Bu münferit bir olaydır, teşkilatımızın tasvip ettiği bir durum değildir. Bununla ilgili olarak da temsilcileriniz, kanaat önderlerinizle kaymakamlıkta konuşuldu ve onlara anlatıldı. Ne düşündüğümüzü biz onlara açıkladık. Valimiz de daha sonra buraya gelip halkımızı ziyaret edecek. Onun için sizden rica ediyoruz, bu kalabalığı dağıtalım. Herkes kendi işine gücüne dönsün."
Son Güncelleme: 10.11.2014 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.