Sueda Üçoğlu'nu binlerce kişi uğurladı

Seda Üçoğlu cinayetinin ardından katil zanlısı cezaevine konulurken, 17 yaşındaki talihsiz genç kız gözyaşları arasında toprağa verildi.

16 Mart 2016 Çarşamba 19:23
Sueda Üçoğlu'nu binlerce kişi uğurladı






Sueda Üçoğlu'nu binlerce kişi uğurladı

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde vahşi bir cinayete kurban giden Sueda Üçoğlu'nu sevenli gözyaşları arasında toprağa verdi. Mahalle kadınlarının gözyaşı ve öfkesi uzun süre dinmedi.

İzmir Karabağlar'da bir süre önce kendisinden ayrılan 17 yaşındaki Sueda Üçoğlu'nu tartışmada iddiaya göre "Seni kimseye yar etmem" diye bağırıp pompalı tüfekle ateş ederek öldüren 20 yaşındaki Uğur Ç. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu arada, Uğur Ç.'nin babası D.Ç.'nin de geçen aralık ayında Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde tartıştığı bir kişiyi öldürmekten tutuklandığı ortaya çıktı.


Karabağlar İlçesi 52/6 sokakta dün saat 17.30 sıralarında meydana gelen olayda, işsiz Uğur Ç., bir süre önce kendisinden ayrılan Sueda Üçoğlu'na, konuşmak istediğini söyleyip kendi evine çağırdı. İddiaya göre eve gelen Üçoğlu'nu bir başkasıyla görüşmekle suçlayan Uğur Ç., genç kızla tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Uğur Ç., "Seni kimseye yar etmem" diye bağırıp daha önce Facebook'taki kişisel sayfasında da fotoğrafını paylaştığı pompalı tüfeği Üçoğlu'na yöneltip tetiğe bastı. Ancak tüfek ateş almadı. Bu sırada evde bulunan Uğur Ç.'nin annesi araya girdi ve oğlunu engellemeye çalıştı. Genç kız da kapıya yönelip evden kaçmak istedi ancak, Uğur Ç. ikinci kez tetiğe basarak, tüfeği ateşledi. Sırtından vurulan Üçoğlu, yere yığıldı, Uğur Ç. ise kaçtı.




BABASI DA CEZAEVİNDE

Sokakta yaşayanlar silah sesi üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, ağır yaralanan Üçoğlu'nu ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan talihsiz kız, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ise olaydan kısa bir süre sonra Uğur Ç.'yi kıskıvrak yakaladı.
Gözaltına alınan Uğur Ç.'nin babası D.Ç.'nin de 18 Aralık 2015 tarihinde İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde tartıştığı bir firmanın yazıhane görevlisi F.Y.'yi (49) tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandığı ortaya çıktı.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR

Cinayet Büro Amirliği'nde ifade vermeyi kabul etmeyen Uğur Ç.'nin, Facebook'taki kişisel sayfasındaki paylaşımları ise dikkat çekti. Uğur Ç.'nin bir süre önce üzerinde tabanca resminin de bulunduğu "Affı olmayan tek suç ihanettir" yazısı yer alan paylaşımda bulunduğu görüldü. Bu arada katil zanlısı Uğur Ç.'nin daha önce de poliste 3 ayrı hırsızlık suçundan, ayrıca 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanunu'na muhalefet ve basit yaralama suçlarından kaydının bulunduğu öğrenildi. Uğur Ç. polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

CENAZE TÖRENİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, bir süre önce ayrıldığı ve konuşmak için çağırması üzerine evine gittiği Uğur Ç. tarafından pompalı tüfekle ateş edilerek öldürülen 17 yaşındaki Sueda Üçoğlu'nun cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Genç kız için İkiçeşmelik Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Sueda'nın annesi Ayşegül Üçoğlu, yakınları ve yüzlerce kişi katıldı. İkindide kılınan cenaze töreninin ardından Sueda Üçoğlu'nun cenazesi İkiçeşmelik Caddesi'nde bir süre omuzlarda taşındı. Gözüyaşlı 2 çocuk annesi Ayşegül Üçoğlu kızının tabutuna son kez dokundu ve "Babanın yanına gidiyorsun kızım" diye feryat etti.
Daha sonra genç kızın cenazesi, yaklaşık 7 ay önce kanserden hayatını kaybeden babası Taner Üçoğlu'nun da kabrinin bulunduğu Altındağ Semtindeki Kokluca Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Bu arada sevk edildiği adliyede tutuklanan katil zanlısı Uğur Ç.'nin, daha önce işlediği bir suç nedeniyle hapis yattığı ve bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.
Son Güncelleme: 16.03.2016 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.