Sağlık ve müzik bir arada; Baharı sanatla, ruhları müzikle karşılıyorlar

Pendik Bölge Hastanesi müzik ve sağlığı bir arada buluşturdu. Türk Sanat Müziği sevenler için Pınar Yılmaz, Türk Halk Müziği sevenler için Oktay Ertuğrul bu akşam Yunus Emre Kültür Merkezi'nde konser veriyor.

04 Nisan 2016 Pazartesi 16:55
Sağlık ve müzik bir arada; Baharı sanatla, ruhları müzikle karşılıyorlar






Sağlık ve müzik bir arada; Baharı sanatla, ruhları müzikle karşılıyorlar


Pendik Bölge Hastanesi ilkbaharı müzikle karşılıyor. "Müziksiz, sanatsız sağlık olmaz" anlayışıyla yıllardır konserler düzenleyen Pendik Bölge Hastanesi, baharı şarkılarla karşılayacak. Yeni bir organizasyona imza atan hastanenin özel oluşturduğu müzik korosu, Türk Sanat Müziği severlerle ve türkü dostlarıyla buluşacak. Sağlık ve müziğin ayrılmaz ikili olduğu düşüncesiyle en beğenilen şarkıları derleyen ve yorumlayan sanatçı Pınar Yılmaz, bu akşam çok özel Türk müziği eserleriyle, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde ruhlara "gıda" taşıyacak.

Türkü dünyasının altın sesli sanatçılarından Oktay Ertuğrul'un da sahne alacağı gecede,  bahar havasında yorgun ruhlara adeta doping yapılacak! "Halkla sadece sağlıkla değil müzikle de sağlam bir köprü ve iletişim oluşturmak bizim felsefemiz" görüşünü paylaşan Prof. Dr.  Turgut Göksoy konser öncesi, "müzik aracığıyla insanların daha huzurlu olduğu aşikardır. Saat gibi işleyen kalplerin de dostu kimi zaman bir nota, bir türküdür" dedi ve sanatın zindelik yayan gücüne vurgu yaptı.


Türkiye'nin bir çok şehrinde eşi Umut Akyürek'le birlikte halkı en güzel türkülerle buluşturan sanatçı Oktay Ertuğrul bu kez Anadolu yakasında müzik ziyafeti yaşatacak. İnsanın içine işleyen müthiş sesiyle bir çok yeni halk ezgisini kazandıran Ertuğrul, son albümünden parçalar seslendirecek.

Pendik Bölge Hastanesi Türk Halk Müziği Korosu ve Çok Sesli Türküler Konseri

Yer: Yunus Emre Kültür Merkezi

Adres: Batı Mahallesi, Ankara cad. Veteriner  Yanı, Pendik/ İstanbul

Tarih: 4 Nisan Pazartesi, Saat: 19:30

 
Son Güncelleme: 06.04.2016 07:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.