KONAK’TA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

İzmir Bahar Leo Kulübü, Mersinli Leo Kulübü, İmbat Leo Kulübü, Güzelbahçe Rotaract Kulübü ile Ege Üniversitesi Arjantin Tango ve Salsa Topluluğu’nun bir araya gelerek oluşturdukları Köprü Gençlik Grubu, Konak Belediyesi ile yürüttükleri tekerlekli sandaly

17 Kasım 2013 Pazar 00:00
KONAK’TA GÖNÜL KÖPRÜSÜ






İzmir Bahar Leo Kulübü, Mersinli Leo Kulübü, İmbat Leo Kulübü, Güzelbahçe Rotaract Kulübü ile Ege Üniversitesi Arjantin Tango ve Salsa Topluluğu’nun bir araya gelerek oluşturdukları Köprü Gençlik Grubu, Konak Belediyesi ile yürüttükleri tekerlekli sandalye kampanyası ile engellilerin yüzleri gülüyor.
Sivil toplum kuruluşlarının kenti her konuda ileriye götürecek bir mekanizma olduğunu ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Sivil toplum örgütlerinin farkındayız. Bu nedenle hayatımın her döneminde sivil toplum örgütü üyesi ve yöneticisi olarak iç içeydim. Belediye Başkanlığım döneminde de kent sorunlarına ortak akılla çözümler yaratmaya çalıştık. Köprü Gençlik Grubu’nun duyarlılığı ve Konak Belediyesi’nin uzman kadrolarıyla gerçek ihtiyaç sahipleri tekerlekli sandalyelerine ulaştılar. Ortak çalışmalarımızı çığ gibi büyüterek engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına merhem olacağız” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.