Samanyolu'nda mali kriz; Tüm çekimler durduruldu

Paralel Yapılanma'ya yönelik operasyonların merkezinde yer alan ve çok sayıda iddianın muhatabı haline gelen Samanyolu TV'den, sürpriz karar. Ekonomik krizle boğuşan kanal tüm program ve dizi çekimlerini durdurma kararı aldı

05 Kasım 2015 Perşembe 12:53
Samanyolu'nda mali kriz; Tüm çekimler durduruldu






Samanyolu TV'de mali kriz nedeniyle tüm dizileri ve program çekimlerini durdurdu

Paralel Yapılanma'ya yönelik operasyonların merkezinde yer alan ve çok sayıda iddianın muhatabı haline gelen Samanyolu TV'den, sürpriz karar. Samanyolu tüm sezon dizileri ve programlarının çekimlerini durdurdu. Samanyolu Grubu Başkanı Hidayet Karaca da bu paralel yapıya destek verriği iddiasıyla bu diziler nedeniyle tutuklanmıştı. Hidayet Karaca’nın bu dizilerin senaryosunu telefonda Fetullah Gülen’e onaylattığını kanıtlayan dinleme kayıtları da internete düşmüştü.

İzlenme oranları her geçen hafta düşen STV'de kanal yönetiminin dizi ve program çalışanlarına bir hafta süreyle izin verdiği öğrenildi. Bu süreçte ekranlara ise dizi ve programların yedek bölümleri yansıyacak.
 
Samanyolu TV'de yayınlanan diziler arasında "Küçük Gelin", "Sırlar Dünyası", "İki Dünya Arasında", "Sungurlar", "Çınarın Gölgesinde", "Hekimoğlu", "Ana Yüreği", "Bizim Aile", "Farklı Boyut", "Ritmini Arayan KalplerH7", "İyi Seyirler Tv", "Doğruluk Ekseni", "Aile Mahkemesi", "Farklı Desenler", "Yusuf Yüzlü", "Hıyanet Sarmalı" yer alıyor.
Son Güncelleme: 05.11.2015 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.