Beşiktaş'a tarihi ceza

Olaylı Fenerbahçe kupa maçı sonrası sahaya çıkmayan Beşiktaş'ın cezası belli oldu.

05 Mayıs 2018 Cumartesi 12:37
Beşiktaş'a tarihi ceza






Beşiktaş'a tarihi ceza

    Olaylı Fenerbahçe kupa maçı sonrası sahaya çıkmayan Beşiktaş'ın cezası belli oldu.ProfesyonelFutbol Disiplin Kurulu yazılı yaptığı açıklamada Beşiktaş'ı 3-0 hükmen mağlup sayılmayısına karar verdi.Kurul ayrıca siyahbeyazlıların önümüzdeki sezon kupaya katılmamasını ve bu sene kupadan elde ettiği gelirlerin iadesine karar verdi.

İşte kurulun kararı;

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 05.05.2018 tarih ve 77 sayılı olağanüstü toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin; 03.05.2018 tarihli FENERBAHÇE A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle; müsabaka kıyafeti ile belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmemesinden dolayı 2017 - 2018 Sezonu Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nün 8/1. Maddesi ve FDT'nin 46/1. Maddesi uyarınca;

1- (3-0) HÜKMEN MAĞLUP SAYILMASINA,

2-TÜRKİYE KUPASI'NDAN İHRAÇ EDİLMESİNE,

3-TAKİP EDEN SEZON TÜRKİYE KUPASI'NA ALINMAMASINA,

4-2017 - 2018 SEZONU TÜRKİYE KUPASI'NIN TİCARİ HAKLARINDAN ELDE EDİLEN GELİRLERİN DAĞITIMINDAN KAYNAKLANAN ÖDÜLLERİN İADESİNE, Karar verilmiştir.

PFDK Başkanı

Son Güncelleme: 05.05.2018 09:48
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşCeza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.