Galatasaray'da Mustafa Denizli veda etti; Bir dönem daha bitti

Süper Lig'te son dönemde aldığı ağır yenilgiler, UEFA'daki moral çöküntüsü Galatasaray'ı fena sarstı. Takımın son yenilgilerine engel olamayan Mustafa Deniz'li veda etti.

29 Şubat 2016 Pazartesi 14:27
Galatasaray'da Mustafa Denizli veda etti; Bir dönem daha bitti






Galatasaray'da Mustafa Denizli veda etti; Bir dönem daha bitti


Son maçlarda aldığı yenilgilerle gündemden düşmeyen CimBom'da Mustafa Denizli dönemi sona erdi. Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli antrenmana çıkmadıb
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımın bugün yaptığı antrenman öncesi futbolcularına veda etti ve idmana çıkmadı.

KÖTÜ GİDİŞE ENGEL OLAMADI

Galatasaray'daki kötü gidişi durduramadığı için istifa kararı alan teknik direktör Mustafa Denizli, bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti.

Saat 13.00'te başlayan antrenman öncesinde futbolculara bir konuşma yapan tecrübeli çalıştırıcı, bir anlamda takımına veda etti.

Denizli'nin konuşmasının bitmesinin ardından sarı kırmızılı futbolcular antrenmana çıktı.

Mustafa Denizli ise idmana katılmadı. Galatasaray'ın antrenmanını kondisyoner Stefano Marrone yönetiyor.
Son Güncelleme: 29.02.2016 14:30
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayMustafa Denizli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.