Beach partisinde çakma Ece Seçkin çıkardılar

Özellikle yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında olan beach partiler ve burada sahne alan şarkıcıların haberleri magazin sayfalarında bol bol kendisine yer buluyor.  

15 Ağustos 2017 Salı 09:30
Beach partisinde çakma Ece Seçkin çıkardılar






Beach partisinde çakma Ece Seçkin çıkardılar
   Çınarçık'ta Beach partisine Ece Seçkin diye çakmasını çıkardılar.Özellikle yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında olan beach partiler ve burada sahne alan şarkıcıların haberleri magazin sayfalarında bol bol kendisine yer buluyor.  Geride bıraktığımız pazar günü Yalova Çınarcık’ta Deniz Feneri Beach Club adlı bir mekan misafirlerinin karşısına şarkıcı Ece Seçkin’i çıkardı. Zaman zaman dj kabinine geçen ve yaptığı playbackle misafirleri eğlendiren Ece Seçkin hakkındaki gerçekse bir süre sonra ortaya çıktı.
   Cengiz Semercioğlu’nun köşesine taşıdığı olay şu şekilde gelişti: “Uzun sarı saçları, güneş gözlüğüyle bir kadını sahneye Ece Seçkin diye çıkardılar… Playback Ece Seçkin şarkıları söyletip, dans ettirdiler… O sırada gerçek Ece Seçkin, çakmasının Çınarcık'ta konser verdiğinden bi haber Yunanistan'ın Meis adasında paddle board yapıyordu. Bir süre sonra olaylardan haberi oldu sanırım ve organizatörlerden birinin Instagram sayfasının altına, “Ece Seçkin de oradaymış. Diva diye tanıtıp sahneye çıkarmışsın. Bakalım bu işin içinden nasıl çıkacaksınız” diye bir yorum bıraktı. İşte beach party olayında geldiğimiz son nokta bu…”
Sözcü



Anahtar Kelimeler:
Ece Seçkin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.