İpek Tanrıyar iftarda bayıldı

İpek Tantıyar katıldığı bir iftar davetinde bir tanıdığının öldüğünü duyunca bayıldı.

02 Haziran 2017 Cuma 13:08
İpek Tanrıyar iftarda bayıldı







İpek Tanrıyar iftarda bayıldı
   İpek Tantıyar katıldığı bir iftar davetinde bir tanıdığının öldüğünü duyunca bayıldı.Türk Böbrek Vakfı'nın iftar yemeğinde İpek Tanrıyar, sık sık ziyaret ettiği bir böbrek hastasının öldüğünü duyunca baygınlık geçirdi.
   Türk Böbrek Vakfı, diyaliz tedavisi gören böbrek hastaları için her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yıl da Yeşilköy Dürümcü Baba’da gerçekleştirdi. Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftarda “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizide Nil karakterini canlandıran Tuğba Melis Türk ve İpek Tanrıyar hastaları yalnız bırakmadı.Keyifli başlayan iftar organizasyonunda; orucunu hastalarla birlikte açan İpek Tanrıyar, birçoğunu uzun yıllardır tanıdığı diyaliz hastalarıyla tek tek ilgilendi. Masaları dolaşarak hastalarla sohbet eden İpek Tanrıyar’ın gözü 10 yıldır tanıdığı genç bir diyaliz hastasını aradı. Masada oturanlara, ''nerede benim kızgın dostum?'' diyerek, genç arkadaşını soran İpek Tanrıyar, “onu kaybettik, artık hayatta değil” cevabını alınca gözyaşları içinde baygınlık geçirdi.



Posta
Son Güncelleme: 02.06.2017 13:16
Anahtar Kelimeler:
İpek Tanrıyar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.