Kelly Brook obez oldu..

Bakışlarıyla unutulmaz sahnelere imza attı Şimdi aşırı kiloları yüzünden evden çıkmaya korkuyor. Kelly Brook'un son halini gören hayra

15 Temmuz 2014 Salı 18:41
Kelly Brook obez oldu..






Kelly Brook obez oldu..

Bir zamanlar magazin dünyasının en renkli ismiydi. Rol aldığı filmlerde milyonlarca hayranının gönlüne taht kurdu. Bakışlarıyla unutulmaz sahnelere imza attı. Şimdi aşırı kiloları yüzünden evden çıkmaya korkuyor. Kelly Brook'un son halini gören hayranları şaşkınlıklarını gizleyemiyor..

Gösteri dünyasının dolgun hatlı güzellerinden biri olarak tanınan Kelly Brook, görüntüsünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya...  Bir süredir birlikte olduğu David McIntosh ile nişanlanan Brook'un her geçen gün giderek kilo alması dikkatlerden kaçmıyor.  Düzenli olarak spor yaptığı da bilinen 33 yaşındaki Brook'un hayranları da ünlü yıldızı yediklerine dikkat etmesi konusunda uyarıyor.
 Son günlerde çekilen fotoğraflarında vücut hatlarının değiştiği görülen Kelly Brook'un hayranları sosyal medyadaki forumlarda kıvrımlarını yitireceği konusunda dikkatli olmaya çağırıyor güzel yıldızı.

 Brook'un gözlerden kaçmayan bu değişimi esprilere de konu oluyor. Bazıları sık sık spor salonlarından çıkarken görüntülenen Brook'u "Kelly, spor salonunda ne yapıyorsun. Sosisli sandviç mi yiyorsun" diyerek esprili bir şekilde eleştiriyor.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.