Nurgül Yeşilçay'ın sarhoşluğu ortamı dağıttı

Nurgül Yeşilçay, Ömür Gedik ve yakın arkadaşları ile birlikte eğlendikleri mekandan sarhoş çıkınca olanlar oldu. Yeşilçay iki ayrı....

21 Mart 2014 Cuma 01:07
Nurgül Yeşilçay'ın sarhoşluğu ortamı dağıttı






Nurgül Yeşilçay‘ın sarhoşluk gecesi
Nurgül Yeşilçay, Ömür Gedik ve yakın arkadaşları ile birlikte eğlenmek için Taksim'de bir mekana gitti. Erken saatlerde başlayan eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam ederken Yeşilçay alkolü fazla kaçırdı. Ayakta durmakta güçlük çeken Yeşilçay'ın imdadına ise arkadaşları yetişti.  Mekanın kapısına yanaştırılan taksiye görevlilerin yardımı ile binen oyuncuya Ömür Gedik'te eşlik etti.  Taksinin arka koltuğuna oturan başarılı oyuncu aldığı alkolünde etkisi ile yarı baygın objektiflere yansıdı. Hızlıca oradan uzaklaşan taksi ile Ortaköy'deki yeni evine giden Nugül Yeşilçay hem kendi gecesini hemde bindiği taksi şoförünün gecesini mahvetti.  Büfeden alınan su ile eli ve yüzünü yıkayan arkadaşları taksi şoföründen evine bırakılmasını rica etti.  Şoförün aracı temizletme parası istemesi üzerine çıkarıp 5 TL veren Yeşilçay'a tepki ağır oldu.  "Sen arabanı 5 Tl'ye mi temizletiyorsun da bana bu kadar para veriyorsun" diyen taksi şoförü olumlu yanıt alamayınca  Yeşilçay'ı evine 200 metre kala aracından indirdi.  Ünlü oyuncu yaşadığı olayı umursamadan başka bir taksiyle ve arkadaşlarının yardımı ile evine götürüldü.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.