Rüzgar Çetin,Roma yolcusu mu

İstanbul Beşiktaş'ta aşırı hız yüzünden ekip arabasına çarparak polis memuru İsmet Fatih Alagöz’'ün ölümüne neden olan Rüzgar Çetin'in Roma'ya yerleşmeye karar verdiği iddia edildi

21 Mart 2017 Salı 08:36
Rüzgar Çetin,Roma yolcusu mu






Rüzgar Çetin,Roma yolcusu mu

   İstanbul Beşiktaş'ta aşırı hız yüzünden ekip arabasına çarparak polis memuru İsmet Fatih Alagöz’'ün ölümüne neden olan Rüzgar Çetin'in Roma'ya yerleşmeye karar verdiği iddia edildi.Mahkeme tarafından 7.5 yıl hapse mahkum edilen Çetin'e ayrıca yurtdışı çıkış yasağı da konmuştu. Ünlü yönetmen Sinan Çetin Oğlunun Türkiye'de kalmak istememesi üzerine harekete geçerek , rotayı İtalya'ya kırdı. Roma'da bir ev kiraladı. Orada yaşamaya başladı.
   Bir mağazada görüntülenen Sinan Çetin'in, ayrıca oğlunun da yaşayacağı bir ev satın almak istediği öğrenildi. Çetin'in bu fotoğrafı, ayakligazete. com'da yayınlandıktan sonra herkes "Rüzgar, İtalya'ya mı kaçacak" sorusunu sormaya başladı. Oğlu yüzünden sıkıntılı günler geçiren Sinan Çetin'in, moralinin hala bozuk olduğu ve yüzünün gülmediği de dikkatlerden kaçmadı. Ancak Rüzgar Çetin'in yurtdışı çıkış yasağının kalkmasının ardından Roma'ya taşınacağı kaydedildi..


Son Güncelleme: 21.03.2017 18:08
Anahtar Kelimeler:
Rüzgar ÇetinSinan Çetin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.