Türk Malı dizisi ekranlara erken veda ediyor

Star Tv ekranlarında uzun bir aradan sonra tekrar başlayan Türk Malı dizisi beklenen reytingi yskalayamadı

05 Temmuz 2017 Çarşamba 20:19
Türk Malı dizisi ekranlara erken veda ediyor






Türk Malı dizisi ekranlara erken veda ediyor
   Star Tv ekranlarında uzun bir aradan sonra tekrar başlayan Türk Malı dizisi beklenen reytingi yskalayamadı.Pazar akşamı yayınlanacak altıncı bölüm öncesi izleyici ile buluşan tanıtım videosunun yayınlanmasının ardından dizi sezon finali yapıyor.
  . Reyting sonuçlarında istediği sıralamayı alamayan dizi henüz altıncı bölümde olmasına rağmen sezon finali yapma kararı aldı. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği; başrollerini ise Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren ve Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Polina Ch, Selen Görgüzel Alkan, Serkan Şengül, İlker Korkmaz ve Buse Narcı’nın paylaştığı yapım, bu hafta ekrana gelecek olan 6. bölümüyle sezon finali yapacak.

 
Son Güncelleme: 05.07.2017 20:27
Anahtar Kelimeler:
Star TvTürk Malı Dizisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.