Ünlü Playboy "Başka Kadınlarla Olmamı Karım İstiyor" Dedi

Ünlü Playboy Travers Beynon kendisinin başka kadınlarla olmasını eşinin istediğini açıkladı.

26 Temmuz 2018 Perşembe 13:07
Ünlü Playboy "Başka Kadınlarla Olmamı Karım İstiyor" Dedi






Ünlü Playboy "Başka Kadınlarla Olmamı Karım İstiyor" Dedi

   Ünlü Playboy Travers Beynon kendisinin başka kadınlarla olmasını eşinin istediğini açıkladı.Sosyal medyada birçok güzel kadınla poz veren ünlü playboy Travers Beynon, çok eşli hayat tarzına kendini karısının yönlendirdiğini söyledi.

   Sosyal medyada Candyman olarak tanınan 46 yaşındaki Travers Beynon, çevresinde birbirinden güzel çok sayıda kadınla çektirip paylaştığı pozlarıyla tanınıyor. Taesha Beynon ile evli olan Travers Beynon, çok eşli hayat tarzına kendisini eşinin yönlendirdiğini anlattı.

   İngiliz The Sun gazetesine açıklama yapan Beynon şunları söyledi: "Karım Taseha ve ben 2009 yılında katıldığımız bir partide tanıştık. O gece çok fazla konuşmadık, çünkü ben eğlenmekle çok meşguldüm. Daha sonra bir gece kulübünde tekrar karşılaştık.

   "Avustralyalı iş adamı Beynon, şirketinin toplam değeri 250 milyon dolardan fazla ve yaptığı her partiye 500 bin dolar civarında harcama yaptığını belirtiyor.

Haberler

Son Güncelleme: 26.07.2018 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.