Erdoğan, 'Katillerin üstüne üstüne gideceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlara hitap ederken kendisine seslenen bir kadına hitaben 'Katillerin üstüne üstüne gideceğiz' dedi

17 Şubat 2015 Salı 18:28
Erdoğan, 'Katillerin üstüne üstüne gideceğiz






Erdoğan, 'Katillerin üstüne üstüne gideceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, Özgecan'ın katledilmesiyle ilgili tepkisini gösterirken, kadın bir muhtarın, "Benim 7 torunum var, kızım var. Nasıl okula göndereceğim?" sorusuna, "Bacım üstüne üstüne gideceğiz" yanıtını verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2. Muhtarlar Toplantısı'nda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul ettiği muhtarlara hitap etti.

Erdoğan, Mersin'de vahşice öldürülen Özgecan'la ilgili konuşurken, salonda bulunan kadın muhtarlardan biri, Cumhurbaşkanı'na seslenerek, "Benim 7 torunum var, kızım var,  nasıl okula göndereceğim?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiç çekinme, okutmaya devam. Üstüne üstüne gideceğiz. Bacım üstüne üstüne gideceğiz." diyerek kadın muhtara yanıt verdi.

Daha sonra ayağa kalkan ve Cumhurbaşkanı'na "Kısa kısas istiyoruz" diyen Muhtar'a yönelik olarak da Erdoğan, "Duygusal olmayacağız. En azından Özgecan'ın babası kadar metanetli olacağız. Bu şekilde duyarlı olacağız. Duygularımızın irademize hakim olduğu değil. Vicdanımızın irademizin ilmimizin duygularımıza hakim olduğu bir geleceği inşa etmemiz lazım." diyerek yanıt verdi.
Son Güncelleme: 17.02.2015 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.