MHP’li Halaçoğlu; Akiller şimdi nerede

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, 'Çözüm Süreci' ile birlikte görevlendirilen 'Akil adamları' hatırlatırak 'Şimdi neredeler' diye sordu..

18 Ocak 2016 Pazartesi 16:05
MHP’li Halaçoğlu; Akiller şimdi nerede






MHP’li Halaçoğlu; Akiller şimdi nerede



MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, 'Çözüm Süreci' ile birlikte görevlendirilen 'Akil adamları' hatırlatırken, "Şu akiller vardı ya. Sahi şimdi neredeler ve hala çıkıp bunu söylemeye cesaretleri var mı?" diye sordu.

ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞTILAR

MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta, 'Akil adamları' eleştirdi. Halaçoğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Şu akiller vardı ya. Hani çözüm sürecinin ne kadar yerinde olduğunu halka anlatıp, inandırmak için şehir şehir dolaşmışlardı. Sahi şimdi neredeler ve hala çıkıp bunu söylemeye cesaretleri var mı? Ya onları bu işte görevlendirenler ne alemde? Peki, inananlar şimdi ne diyor? Hani biz kandan besleniyorduk değil mi? Yoruma gerek var mı?"

Son Güncelleme: 18.01.2016 16:11
Anahtar Kelimeler:
Yusuf Halaçoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.