Agü Spor Fransız Bourges'le Oynuyor

KAYSERİ,()– AGÜ Spor (ABDULLAH Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü) kadın basketbol takımı, Euroleague B Grubu’ndaki 4'üncü mücadelesinde Fransız Tango Bourges takımıyla yarın deplasmanda karşılaşacak. Geçtiğimiz...

25 Kasım 2014 Salı 11:06
Agü Spor Fransız Bourges'le Oynuyor






KAYSERİ,()– AGÜ Spor (ABDULLAH Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü) kadın basketbol takımı, Euroleague B Grubu’ndaki 4'üncü mücadelesinde Fransız Tango Bourges takımıyla yarın deplasmanda karşılaşacak.
Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı CB Avenida’yı yenerek grup maçlarındaki ilk galibiyetini alan kırmızı beyazlı takım, bu hafta da Fransa deplasmanında galibiyeti kovalayacak. AGÜ Spor, B Grubu’nda şu ana dek oynadığı 3 karşılaşmadan 1 galibiyet çıkarırken, ev sahibi Tango Bourges ise 2 galibiyet aldı. Geçtiğimiz yıl, tarihinde ilk kez Euroleague’de oynayan AGÜ Spor, şampiyonada aldığı ilk galibiyeti de 61-56’lık skorla Fransız rakibi Bourges karşısında elde etmişti. Fransa'nın Bourges kentindeki zorlu mücadele, yarın Türkiye saatiyle 21.30’da oynanacak.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.