Alper Hamdi Turgutluspor'da

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Kartalspor'la berabere kalan Turgutluspor, Ümraniyesporlu stoper Alper Hamdi'yi sezon sonuna kadar kiraladı. Yeni takımıyla ilk idmanına da çıkan Alper, Manisaspor'dan...

14 Ocak 2015 Çarşamba 14:26
Alper Hamdi Turgutluspor'da






SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Kartalspor'la berabere kalan Turgutluspor, Ümraniyesporlu stoper Alper Hamdi'yi sezon sonuna kadar kiraladı. Yeni takımıyla ilk idmanına da çıkan Alper, Manisaspor'dan alınan Kenan'dan sonra ikinci takviye oldu. Bu haftayı bay geçirecek kırmızı siyahlılar 2 hafta sonra evinde oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına başladı. Sakat Koray'ın dışında tam kadro çalışan Turgutluspor'un yarın 7 Eylül Stadı'nda Bergama Belediyespor'la oynayacağı hazırlık maçı iptal edildi. Ege ekibi cumartesi günü saat 13.30'da 19 Mayıs Stadı'nda Manisaspor'la özel maçta karşılaşıcak.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.