Altay'dan 11 futbolcuya 470 bin TL ceza

TARİHİNDE ilk kez 3'üncü Lig'e düşmenin acısı yaşayan Altay'da 30 Nisan'da yapılan ve başkan adayının çıkmadığı genel kurulda görevi bırakan Aslan Savaşan başkanlığındaki yönetimin, ayrılmadan önce 11 futbolcuya toplam 470...

14 Mayıs 2015 Perşembe 10:34
Altay'dan 11 futbolcuya 470 bin TL ceza






TARİHİNDE ilk kez 3'üncü Lig'e düşmenin acısı yaşayan Altay'da 30 Nisan'da yapılan ve başkan adayının çıkmadığı genel kurulda görevi bırakan Aslan Savaşan başkanlığındaki yönetimin, ayrılmadan önce 11 futbolcuya toplam 470 bin TL ceza kestiği ortaya çıktı. Kulübün ödül-ceza yönetmeliğine dayanarak, takımın küme düşmesi ve iç sahada alınan mağlubiyetler gerekçe gösterilerek verilen cezaların futbolcuların yıllık ücretlerine göre hesaplandığı ve en yüksek cezayı 79 bin TL ile kaptan Emrah'ın aldığı öğrenildi.
Siyah beyazlı takımda Emrah'ı, 67 bin TL ile Raşit Sevindir izledi. İzmir ekibinde Cumhur Yılmaztürk'e 53 bin TL, Yüksel Kayaalp'e 50 bin, Mikail Albayrak'a 45 bin, Serkan Silan'a 38 bin, Gökhan Çakır'a 33 bin, Bedri Can Özdoğan'a 32 bin, Kürşat Ergun Aydın'a 26 bin, Aziz Ceylan'a 24 bin, Ömer Arslan'a ise 23 bin TL'lik fatura çıkarıldı. Sözleşmeleri biten Emrah, Raşit ve Yüksel'in 31 Mayıs'ta serbest kalacağı Altay'da alacakları nedeniyle Cumhur, Mikail, Serkan, Kürşat, Bedri Can ve Ömer kulübe ihtarname çekmişti.
GÖKHAN BORÇLU ÇIKTI
Altay'ın devre arasında Giresunspor'dan 1.5 yıllığına renklerine bağladığı Gökhan Çakır'ın alacaklı olduğu halde borçlu çıkması kafaları karıştırdı. Bir süre önce 12 bin TL tutarındaki alacağı ödenmediği gerekçesiyle kulübe ihtarname yollayan ve 8 Mayıs'ta parasını tahsil edemediği için sözleşmesini feshetme hakkı kazanan Gökhan'a 33 bin TL küme düşme cezası kesildi. Deneyimli oyuncunun mukavelesini feshetmesi halinde yönetimin Futbol Federasyonu'na şikayette bulunacağı bildirildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.