Arda seyircilerin arasına daldı ; Yaparsa bunu Arda yapardı, yaptı

Konya Torku Arena'yı dolduran onbinlerle İzlanda zaferinin sevincini paylaşan Milli Takım futbolcularının mutluluğu son birkaç gündür yaşanan acıyı bir nebze olsun unutturdu.

14 Ekim 2015 Çarşamba 04:26






Arda seyircilerin arasına daldı ; Yaparsa bunu anca Arda yapardı, yaptı

Konya'da oynanan Türkiye - İzlanda milli maçının ardından sevincini Konya Torku Arena'yı dolduran onbinlerle paylaşan Milli Takım futbolcularının mutluluğu son birkaç gündür yaşanan acıyı bir nebze olsun unutturdu.

1-0'lık galibiyetin sona ermesinin ardından Konyalı futbolseverler hiç beklenmedik bir konuğu aralarında buldu. Maçın bitiminden sonra çimlere kapanan sevincinden bir süre ağlayan Milli Futbolcu Arda Turan, soluğu 90 dakika kesintisiz destek veren Konyalı'ların arasında aldı. En alt koltuktan en üste kadar futbolseverlerle kucaklaşan

Arda, soyunma odasına diğer futbolcular gibi tünelden değil, izleyicilerin arasından tek tek kucaklaşarak tokalaşarak gitti. Milli Futbolcu'nun bu jestini çığlıklarla ve 'Arda' bağrışlarıyla teşekkür eden Konyalı sporseverler hem Milli Takım Zaferi'ni, hem de Arda'nın beklenmedik jestini karşılıksız bırakmadı. İşte Arda'dan hiç beklenmeyen ziyaretin videosu

Son Güncelleme: 14.10.2015 04:32
Anahtar Kelimeler:
Arda TuranArda Konya Video
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.