Beşiktaş'ın derbi keyfi

 ALİ DANAŞ - İSTANBUL / Sezonun en etkisiz futbollarından birini oynamalarına rağmen Sivas'tan galibiyetle dönen Beşiktaşlı futbolcular, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ikinci yarısını keyifle izlediler. Maçtan sonra özel uçakla...

08 Mart 2015 Pazar 22:45
Beşiktaş'ın derbi keyfi






 ALİ DANAŞ - İSTANBUL /

Sezonun en etkisiz futbollarından birini oynamalarına rağmen Sivas'tan galibiyetle dönen Beşiktaşlı futbolcular, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ikinci yarısını keyifle izlediler.

Maçtan sonra özel uçakla hemen İstanbul'a gelen siyah beyazlılar tesislere geldiğinde Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ikinci yarısı başlamak üzereydi.

Ümraniye'ye yakın oturan futbolcular hemen arabalarına binip evlerine giderek maçın ikinci yarısına evde bakmayı tercih etti. Evi uzak olan futbolcular ise tesislerde kalarak derbinin ikinci 45 dakikasını heyecanla izledi. Genel olarak derbi maçın berabere bitmesini isteyen futbolcular yine de 3 puan geride oldukları Galatasaray'ın mağlup olmasıyla sevinç yaşadı.

Kendi aralarında oldukça zor haftalardan geçtiklerini konuşan futbolcuların keyfi zirveye yeniden ortak olunmasıyla beraber iki katına çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.