Bisikletli Oryantiring Yarışması sona erdi

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen 2'nci Kademe Bisikletli Oryantiring Yarışması sona erdi. Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Titreyengöl- Sorgun bölgesinde 2 gün süren yarışlar ödül töreniyle son buldu. Yarışların...

27 Nisan 2015 Pazartesi 10:48
Bisikletli Oryantiring Yarışması sona erdi






ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen 2'nci Kademe Bisikletli Oryantiring Yarışması sona erdi.
Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Titreyengöl- Sorgun bölgesinde 2 gün süren yarışlar ödül töreniyle son buldu. Yarışların ardından Titreyengöl Saat Kulesi yanından ödül töreni düzenlendi. Törene, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Gediz, federasyon temsilcileri ve sponsor otellerin yöneticileri katıldı. Toplam 7 kategoride yapılan yarışlarda dereceye giren yarışmacılara madalya ve çeşitli ödüller dağıtıldı.
Federasyon Başkanı Tekin Çolakoğlu, oryantiring sporunun 7'den 77'ye herkesin yapabileceği spor dalı olduğunu söyledi. Oryantiring sporunun Türkiye'de son 15 yıl içinde en üst noktaya ulaştığını belirten Çolakoğlu, "Ülkemizde günden güne oryantiring sporu gelişiyor. En bilineni koşarak yön bulmadır. Özellikle son yıllarda koşarak oryantiringin yanı sıra kayaklı, atlı, engelli ve bisikletli oryantiring yaygınlaştı. Bunlarla ilgili de yarışmalar düzenliyoruz. Düzenleyeceğimiz yarışmalarla da daha da yaygınlaşacak" dedi.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.