Denizli 0 - Antalyaspor 3

Denizlispor evinde Antalyaspor'a farklı yenildi

26 Ocak 2020 Pazar 18:23
Denizli 0 - Antalyaspor 3






Denizli 0 - Antalyaspor 3

   Denizlispor evinde Antalyaspor'a farklı yenildi.Süper Lig’in 19. haftasında Denizlispor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 3-0 kazanarak ligde 11 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı. Ara transfer döneminde yaptığı takviyelerle güçlenen kırmızı-beyazlılar, Tamer Tuna yönetimindeki ikinci lig maçında 3 puanı hanesine yazdırdı.

26. dakikada yeni transfer Adis Jahovic, Paul Mukairu’nun pasında ceza sahasına girer girmez şutunu çekerek topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 40. dakikada bu kez Paul Mukairu sahneye çıkarak ilk golün kopyası pozisyonda skoru 2-0’a getirdi. 46. dakikada Jahovic’in yerine oyuna giren Gustavo Bloanco 57. dakikada maçın skorunu belirleyen golü kaydetti: 3-0.

Anahtar Kelimeler:
DenizlisporAntalyaspo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.