DG Sivasspor kaçtı, Y.Malatyaspor kovaladı

Süper Lig’in 17. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor,  Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.

05 Ocak 2021 Salı 18:54
DG Sivasspor kaçtı, Y.Malatyaspor kovaladı






DG Sivasspor kaçtı, Y.Malatyaspor kovaladı 

   Süper Lig’in 17. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor,  Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.Karşılaşmada DG Sivasspor, 18. dakikada Erdoğan Yeşilyurt ile 1-0 öne geçti. Yeni Malatyasoır, 25. dakikada Moryke Fofana ile eşitliği sağladı. Sivasspor, 32. dakikada Max Gradel ile tekrar öne geçti ve ilk yarı 2-1 konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

  Yeni Malatyaspor, 63. dakikada Benjamin Tetteh ile tekrar eşitliği sağladı. Sivasspor’un 80. dakikada Yatabare ile bulduğu gol VAR uyarısının ardından ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

   Bu sonucun ardından Yeni Malatyaspor, 2 maç aradan sonra tekrar puanla tanıştı ve 21 puana yükseldi. Sivasspor ise üst üste ikinci kez berabere kaldı ve puanını 19 yaptı.

   Yeni Malatyaspor, bir sonraki lig maçını 9 Ocak Cumartesi günü Kayserispor’a karşı deplasmanda oynayacak. Sivasspor ise aynı gün Gaziantep’i ağırlayacak.

Son Güncelleme: 07.01.2021 01:53
Anahtar Kelimeler:
DG SivassporY.Malatyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.