Fenerbahçe, Fulham ile karşılaşıyor

 Fenerbahçe yeni sezon çalışmaları kapsamındaki üçüncü hazırlık maçında, İngiliz ekibi Fulham ile karşılaşacak

18 Temmuz 2018 Çarşamba 08:03
Fenerbahçe, Fulham ile karşılaşıyor






Fenerbahçe, Fulham ile karşılaşıyor

   Fenerbahçe yeni sezon çalışmaları kapsamındaki üçüncü hazırlık maçında, İngiliz ekibi Fulham ile karşılaşacak. Bu akşam Joseph Moynat Stadı'nda oynanacak müsabaka TSİ 18.00’de başlayacak ve D-Smart 77. kanaldan canlı olarak ekranlara gelecek.

   Yeni Teknik Direktör Phillip Cocu yönetiminde 28 Haziran Perşembe günü Can Bartu Tesislerimizde toplanan Fenerbahçe, ilk hazırlık maçını da 7 Temmuz Cumartesi günü Esenyurt’ta, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile yaptı. Karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlanırken, sarılacivertlilerin golü Faslı oyuncu Aatif Chahechouhe’dan geldi.

     İstanbul’daki hazırlıklarının ardından 10 Temmuz itibariyle İsviçre’nin Lozan kentinde kampa giren Fenerbahçe, çalışmalarını burada yaptığı antrenmanlarla sürdürürken, 13 Temmuz Cuma günü İsviçre’nin Lausanne Sport ekibiyle hazırlık maçı oynadı. Karşılaşma Lozan ekibinin 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, Fenerbahçenin golünü genç stoper Yiğithan Güveli attı.

   Öte yandansarılacivertlilerin kampına yeni transferler Berke Özer, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu kampta katıldı. Bu süreçte yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İsviçre kampını bugün Premier Lig’e bu sene yükselen Fulham ile oynayacağı hazırlık maçıyla tamamlayacak. Sarılacivetliler karşılaşmanın ardından İstanbul’a dönecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.