Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinde Olaylar

Fenerbahçeliler'in olduğu bölüme geçerek bir taraftarla yumruk yumruğa kavga eden Galatasaraylı taraftar, Fenerbahçelilerce tribünden atıldı

23 Nisan 2015 Perşembe 21:36
Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinde Olaylar






Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinde Olaylar

 Fenerbahçeliler'in olduğu bölüme geçerek bir taraftarla yumruk yumruğa kavga eden Galatasaraylı taraftar, Fenerbahçelilerce tribünden atıldı. Galatasaray Daikin'in smaçörü Ezgi Arslan Güç, kafasına çevik kuvvet polisinden aldığı kaskı kafasına takarak yabancı cisimlerden korundu

İzmir'in ev sahipliğinde yapılan Kadınlar Voleybol 1. Ligi Final Etabı 1. Devre maçında Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray Daikin randevusu öncesi taraftarlar arasında olaylar çıktı.
Atatürk Voleybol Salonu'na sarı-kırmızılı taraftarların küfürlü tezahürat ile girmesiyle yükselen tansiyon, Fenerbahçeliler'in tribünlerdeki yerini almasıyla alevlendi. İki takım taraftarları birbirlerine sözlü olarak sataşırken, sarı-lacivertli sporseverlerin Galatasaraylılar'ın bulunduğu tribüne yönelmesiyle kavgalar çıktı. İki tribünden koltuklar ve yanıcı maddeler atılırken, Galatasaraylı bir taraftar tribünden atlayarak Fenerbahçeliler'in olduğu bölüme geçmek istedi. Burada bir taraftarla yumruk yumruğa kavga eden Galatasaraylı, Fenerbahçelilerce tribünden atıldı. Taraftar, polis ekiplerince gözaltına alındı. Bir Galatasaray taraftarı da başına isabet eden yabancı cisimle yaralanırken, her iki takım oyuncuları da soyunma odalarına kaçtı. Bu sırada Galatasaray Daikin'ın smaçörü Ezgi Arslan Güç, kafasına çevik kuvvet polisinden aldığı kaskı kafasına takarak yabancı cisimlerden korundu.

Son Güncelleme: 23.04.2015 21:38
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayFenerbahçeDerbi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.