Fenerbahçe Karıştı

Kaçan şampiyonluktan sonra Fenerbahçe karıştı.

26 Mayıs 2015 Salı 10:30
Fenerbahçe Karıştı






 

Fenerbahçe Karıştı
   Kaçan şampiyonluktan sonra Fenerbahçe karıştı.Sezona büyük iddialarla giren Fenerbahçe'de kaçan şampiyonluk sonrası günah keçisi aranmaya başladı.
   Taraftarların Başakşehir maçından sonra Samandıra tesislerine gelerek yönetimi istifaya çağırmaları ve Webo dışında tüm oyuncuları,teknik heyeti protesto etmeleri bardağı taşıran son damla oldu.
   Başkan Aziz Yıldırım sezon başında takımın başına getirdiği, İsmail Kartal için "Başarı İsmail Kartal'ındır,başarısızlık benim" sözünün ne kadar arkasında duracağı merak konusu.Zira kaçan sadece şampiyonluk değil,ezeli rakibe kaptırılan dördüncü yıldız.
   Taraftarlar bu konuda ikiye ayrılmış durumdalar.Bir kısım taraftar hem Aziz Yıldırım'ın hemde İsmail Kartal'ın ve bunun yanısıra başta Emre olmak üzere Volkan,Caner ve diğer birçok futbolcunun takımdan ayrılmalarını beklerken.
   Bir kısım taraftar bu oyuncuların geçen sene dört hafta önceden şampiyon olduklarını ancak bu sene İsmail Kartal tarafından iyi yönetilemediği için başarısız oldukları ve takımın başına söz sahibi yabancı bir teknik direktör gelmesinin yeterli olacağı görüşünde brleşiyorlar.
   Her iki görüşünde ortak noktası İsmail Kartal'ın biran evvel görevini bırakması yolunda.Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Fenerbahçe taraftarları İsmail Kartal'ın maçı sonunda hakeme sitem ettiğini,ancak kendisinden beklentilerinin "Evet bu maçın ve kaybedilen puanların takımın başında yetkili biri olarak sorumlusu benim ve şuandan itibaren bu görevimden ayrılıyorum." olduğu yolunda.
   Bu arada Aziz Yıldırım'ın yönetimi bırakmayacağı ve yeniden aday olacağı,takımın başına da avrupadan söz sahibi bir teknik direktör getireceği söylentileri kulislerde dolaşmakta.Hatta bu ismin Real Madrid'den kovulan Ancelotti olacağı yönünde söylentiler bir hayli fazla.
Son Güncelleme: 26.05.2015 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.