Fenerbahçe Manisa’da çoştu

Fenerbahçe Manisa deplasmanından kayıpsız dönüyor.Hafta içi oynadığı avrupa kupası maçının yorgunluğu ile çıktığı Akhisar Belediyespor maçına çıkan sarılacivertliler 3 puanı alıp yoluna kayıpsız devam etti.

06 Kasım 2016 Pazar 19:52
Fenerbahçe Manisa’da çoştu






    Fenerbahçe Manisa’da çoştu

Fenerbahçe Manisa deplasmanından kayıpsız dönüyor.Hafta içi oynadığı avrupa kupası maçının yorgunluğu ile çıktığı Akhisar Belediyespor maçına çıkan sarılacivertliler 3 puanı alıp yoluna kayıpsız devam etti.

Maça hızlı ve istekli başlayan Fenerbahçe oyunun hakimiyetini eline aldı.Dakika 26.da Robin Van Persie Aatıf'ın pasını gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.Maçın 30.cu dakkasında Akhisar Belediyespor penaltı kazandı.Kazanılan penaltıyı Rodallega kullandı.Topu avuta gönderdi.Penaltıya sebebiyet veren Mehmet Topuz sarı kart görerek önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray maçında forma giyemeyecek.Dakika 39.da Robin Van Persie sakatlanıp çıktı.Yerine Emenike girdi.İlk yarıda başka bir pozisyon olmayınca ilk yarı Fenerbahçe’nin 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı.
   İkinci yarının hemen başında Volkan Şen sarı kart gördü. 
59’cu dakikada  Volkan yerini Alper’e bıraktı.
64.cü dakikada Aatıf süper bir golle sarılacivertlileri 2-0 öne geçirdi.
66.dakikada Lens sarı kart gördü.
72.dakikada Serdar sarı kart gördü.
76’cı dakkada Fatih topu kendi kalesine atarak durumu 3-0 yaptı.
78.ci dakikada Aatıf sarı kart gördü.
79.cu dakikada Lens yerini Neustaedte bıraktı
82..ci dakikada Sissoko’nun şutu direkten döndü.
88.dakikada Sissoko sarı kart gördü.
90+3 Akhisar Belediyespor Rodallega ile golü buldu.
Maç Fenerbahçe’nin 3-1 galibiyeti ile bitti.

Yazarımız Tayfun Gökdeniz'in maç yorumu
Kadrolar:

AKHİSAR BLD:
Fatih, Ömer, Serdar, Caner, Tolga, Sissoko, N’Guemo, Muğdat, Mervan, Özer, Rodallega
FENERBAHÇE:
Volkan, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Aatif, Volkan Şen, Lens, Van Persie

Atiker Konyaspor 2 Kasımpaşa 1


Bu akşam oynanan bir diğer karşılaşmada da  Atiker Konyaspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Konya BŞB Stadı’nda oynanan mücadeleyi yeşil-beyazlılar 2-1 kazanmayı başardı.
  Atiker Konyaspor, Bajic’in ara pasında defansın arkasına sarkan Ömer Ali Şahiner ile dar açıdan golü bularak 1-0 öne geçti. 
40. dakikada ev sahibi takım farkı 2’ye çıkardı! Karambolde topu önünde bulan ilk asistini yapan Bajic düzgün bir vuruşla kaleci Ramazan’ı çaresiz bırakarak skoru 2-0’a getirdi.
Kasımpaşa’nın tek golü ise 64. dakikada geldi! Pavelka’nın ortasında bomboş kalan Adem Büyük kafa vuruşuyla topu filelere göndererek skoru 2-1’e getirip takımını umutlandırdı.
Geride kalan dakikalarda gol sesi çıkmazken, Konyaspor 3 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Yeşil-beyazlılar 10. haftayı 13 puanla 6. sırada tamamlarken, Kasımpaşa da 11 puanla 11. sıraya geriledi.






 
Son Güncelleme: 06.11.2016 20:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.