Fenerbahçe Rizespor maçında penaltı tartışması

Fenerbahçe'nin verilmeyen penaltısı hem izleyenleri hem de taraftarı çileden çıkardı. Penaltı isyanına katılanlar arasında ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'de vardı.

09 Kasım 2014 Pazar 10:54
Fenerbahçe Rizespor maçında penaltı tartışması






Fenerbahçe Rizespor maçında penaltı tartışması

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe evinde Çaykur Rizespor'u 2-1 yendi ve liderliğini korudu. Ancak maç sırasında Fenerbahçe'nin verilmeyen penaltısı hem izleyenleri hem de taraftarı çileden çıkardı. Penaltı isyanına katılanlar arasında ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'de vardı.

TAYFUN GÖKDENİZ'İN MAÇ YORUMU

Rıdvan Dilmen Hakemler için de bir şey söylemek gerek. Onların diliyle konuşalım, kararlar siyah beyaz olmalı yani net, gri değil. İki tane tartışmaya açık pozisyon var ama Emenike'nin pozisyonunun tartışılacak bir yanı yok. O pozisyonda sadece Koray 'bana kart gösterir mi göstermez mi' diye düşünebilir. Hakem nasıl vermez bu tamamen siyah bir karar. Webo attığı golle sadece Fenerbahçe'nin liderliğini değil hakemi kurtardı. Maçın hakemi dün geceki maçta tartışmaları kararlara imza attı. 
İŞTE FENERBAHÇE TARAFTARINI ÇILDIRTAN POZİSYON
Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının hemen başında Eren Albayrak, ceza sahasında topa kolla karışık bir temasta bulundu. Sarı lacivertliler penaltı bekledi, ancak hakem devam ettirdi. 57. dakikada ise Emenike yerde kaldı. İsmail Kartal adeta çıldırdı!

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor karşılaşmasının ilk dakikalarında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Rizespor ceza alanı içindeki pozisyonda Eren Albayrak'ın topa kolla karışık bir teması oldu.

Fenerbahçeliler penaltı diye ellerini kaldırmalarına rağmen hakem pozisyonu devam ettirdi.
EMENİKE YERDE KALDI KARTAL ÇILDIRDI!

Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldiği mücadelenin 57. dakikasında tartışmalı bir pozisyon daha yaşandı.

1-1 devam eden mücadele sırasında sarı-lacivertlilerde Emmanuel Emenike, sol kanattan ceza alanına girdi ve yerde kaldı. Bu pozisyonun ardından maçın hakemi İlker Meral oyunu sürdürürken, teknik direktör İsmail Kartal çıldırdı.

Kartal saha kenarında, maçın hakemine sitem etti ve zorlukla sakinleştirildi.

Öte yandan pozisyonun penaltı olduğu yönünde itirazlarda bulunan Fenerbahçeli oyunculardan Hasan Ali Kaldırım da sarı kart ile cezalandırıldı.
Son Güncelleme: 09.11.2014 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.