Fransa, Portekiz elele 2. tura yükseldi

 EURO 2020 F Grubu son maçında Portekiz, Fransa 2-2’lik berabere kaldılar

24 Haziran 2021 Perşembe 07:04
Fransa, Portekiz elele 2. tura yükseldi






Fransa, Portekiz elele 2. tura yükseldi

   EURO 2020 F Grubu son maçında Portekiz, Fransa 2-2’lik berabere kaldılar.Karşılaşmanın 31. dakikasında Portekiz, penaltıdan Cristiano Ronaldo’nun golüyle 1-0 öne geçti.45. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu Karim Benzema gole çevirince Fransa skoru 1-1 yaptı.İlk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.  

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 47. dakikada Fransa Benzema ile 2-1 öne geçti.60. dakikada Portekiz, Cristiano Ronaldo  ile skoru 2-2 yaptı..Kalan dakikalarda iki takım da fırsatları değerlendiremeyince Fransa grubu lider tamamladı ve Son 16’da İsviçre ile eşleşti. Üçüncü sırada kalan ancak en iyi üçüncüler arasında yer alarak turlayan Portekiz ise, Belçika ile kozlarını paylaşacak. Öte yandan Fransa’nın gollerini kaydeden Karim Benzema, 5 yıl 258 gün sonra milli takımda golle tanıştı.

Anahtar Kelimeler:
FransaPortekiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.