GÖZTEPE'DEN ÇİFTE ATAK

TRANSFERİN hareketli kulüplerinden Göztepe'de takviye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ankaragücü'nden Mehmet Erdem, Osmanlıspor'dan Emrah Metoğlu ve Orduspor'dan Ümit Tütünci'yi renklerine bağlayan sarı kırmızılılar, Manisaspor'dan...

28 Aralık 2014 Pazar 13:00
GÖZTEPE'DEN ÇİFTE ATAK






TRANSFERİN hareketli kulüplerinden Göztepe'de takviye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Ankaragücü'nden Mehmet Erdem, Osmanlıspor'dan Emrah Metoğlu ve Orduspor'dan Ümit Tütünci'yi renklerine bağlayan sarı kırmızılılar, Manisaspor'dan gönderilen kanat oyuncusu Gökhan Sazdağı ile Samsunspor'un stoperi Tuna Üzümcü ile temasa geçti. Turgutluspor'un da talip olduğu Gökhan'la görüşmelere başlayan Göztepe'de teknik direktör Metin Diyadin'in gelecek vaad eden 20 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda görmek istediği belirtildi. Bonservisi Fenerbahçe'de olan Gökhan bu sezon Manisaspor'da 12 lig, 3 de Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giydi. Genç oyuncunun kupada 2 golü bulunuyor.
Profesyonel futbol yaşamına Altay'da başlayan Tuna ise Aydınspor, Gençlerbirliği, Beşiktaş, Bursaspor, Antalyaspor, Adanaspor ve Samsunspor formalarını terletirken, bu sezon 10 lig maçında sahne aldı. Sarı kırmızılıların Tuna ya da bir başka stoperle anlaşması halinde bir türlü sakatlıktan kurtulamayan 33 yaşındaki Metin Depe ile yollarınI ayırabileceği bildirildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.