Hatayspor tutulmuyor

Hatayspor evinde oynadığı karşılaşmada Kasımpaşa'yı 1-0 yendi.

26 Eylül 2020 Cumartesi 19:23
Hatayspor tutulmuyor






Hatayspor tutulmuyor

   Hatayspor evinde oynadığı karşılaşmada Kasımpaşa'yı 1-0 yendi.Süper Lig’in 3. haftasında ligin yeni ekiplerinden Hatayspor, sahasında Ka sımapaşa’yı konuk etti. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe deplasmanında 9 kişi kalmasına rağmen berabere ayrılmayı başaran Hatayspor, Kasımpaşa’yı da 1-0 yenerek başarılı başlangıcını sürdürdü. Hatayspor, ilk maçında da Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etmişti. Kasımpaşa karşısında Hatayspor’a üç puanı getiren gol 55. dakikada Diouf’tan geldi.

TFF 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Hatayspor, ligde kalıcı olacağının sinyallerini yaptığı iyi başlangıçla verdi. Son şampiyon Medipol Başakşehir ve şampiyonluk adayı Fenerbahçe’ye boyun eğmeyen Akdeniz ekibi, ligin formda takımlarından Kasımpaşa’yı da mağlup etti. Kalesinde henüz gol görmeyen Hatayspor, üç hafta sonunda 7 puana ulaştı. İkinci yenilgisini alan Kasımpaşa ise 4 puanda kaldı.

Hatayspor’un bu sezonki en flaş transferi Diouf, yeni takımıyla üçüncü maçında ilk golüne kavuşurken, takımını galibiyete taşıdı.

(Skor)

Son Güncelleme: 27.09.2020 19:32
Anahtar Kelimeler:
HataysporKasımpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.