Jimmy Durmaz Karagümrük’e kiraladı

 Galatasaray Jimmy Durmaz'ı Süper Lig'in yeni ekiplerinden Karagümrük'e kiraladı.

02 Ekim 2020 Cuma 19:20
 Jimmy Durmaz Karagümrük’e kiraladı






 Jimmy Durmaz Karagümrük’e kiraladı

   Galatasaray Jimmy Durmaz'ı Süper Lig'in yeni ekiplerinden Karagümrük'e kiraladı.Süper Lig'in yeni ekiplerinden Fatih Karagümrük, Galatasaray'dan Jimmy Durmaz'ı 1 yıllığına kiraladı.

    Galatasaray Kulübü, Jimmy Durmaz'ın 1 yıllığına kiralık olarak Karagümrük’e transfer olduğunu açıkladı.Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alan açıklamada, “Jimmy Durmaz’ın 2020-2021 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Fatih Karagümrük ile anlaşılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Fatih Karagümrük net 2.647.060 TL +KDV ödeyecektir” denildi.

   Galatasaray’ın geçen yaz bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 31 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takımda 17 maça çıktı ve 1 asist yaptı.

    Jimmy Durmaz kiralık olarak gitse de sarı-kırmızılı takımdan bu transfer döneminde ayrılan 6. oyuncu oldu: Maicon, Adem Büyük, Yuto Nagatomo, Mariano, Yunus Akgün, Jimmy Durmaz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.