Kasımpaşa'dan Shota'ya teşekkür. Takımı Galatasaray maçına Jan Wouters hazırlıyor

  Kasımpaşa Kulübü bugün resmi internet sayfasından Shota'ya teşekkür mesajı yayınlayarak şunları dile getirdi: "İki buçuk yıl süresince verdiği emek, gösterdiği özveri ve görevinin son haftasında ortaya koyduğu centilmenliği...

18 Mart 2015 Çarşamba 16:17
Kasımpaşa'dan Shota'ya teşekkür. Takımı Galatasaray maçına Jan Wouters hazırlıyor






 

Kasımpaşa Kulübü bugün resmi internet sayfasından Shota'ya teşekkür mesajı yayınlayarak şunları dile getirdi:

"İki buçuk yıl süresince verdiği emek, gösterdiği özveri ve görevinin son haftasında ortaya koyduğu centilmenliği ile bizlere yaşattığı gurur için Sayın Shota Arveladze'ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor yeni hayatında başarılar ve mutluluklar diliyoruz."

GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Kasımpaşa, 2014-2015 Sezonu Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 25. haftasında 21 Mart 2015 Cumartesi günü saat 19:00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde Altyapı Koordinatörü Jan Wouters yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 11:00'da başladı.

Antrenmana oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladı, sürat ve çabukluk çalışmalarıyla devam etti. Antrenman çift kale maçların ardından yapılan taktik çalışmalarıyla sona erdi.

Antrenman öncesinde 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı sebebiyle teknik heyet ve oyuncular Türk Bayrağı ile poz verdiler.

JAN WOUTERS'İN BASIN TOPLANTISI YARIN

İstanbul ekibi Galatasaray maçı hazırlıklarına 19 Mart 2015 Perşembe günü saat 11:00'da yapacağı antrenmanla devam edecek. Bu antrenman öncesinde saat 10:00'da Tesislerde basın toplantı odasında Jan Wouters ve oyuncu Adem Büyük Galatasaray maçı ile ilgili olarak bir basın toplantısı gerçekleştirecek ve antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.