Muhteşem Fenerbahçe I

Fenerbahçe Kadıköy'de ikinci yarıdaki muhteşem futboluyla Trabzonspor'u 3-1 yendi.

25 Ekim 2020 Pazar 20:47
Muhteşem Fenerbahçe I






Muhteşem Fenerbahçe I

   Fenerbahçe Kadıköy'de ikinci yarıdaki muhteşem futboluyla Trabzonspor'u 3-1 yendi.Süper Lig'in 6'ıncı haftasında Fenerbahçe sahasında ağırladığı Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan sarı lacivertliler bambaşka bir kimliğe büründüğü ikinci yarıda arka arkaya 3 gol bularak 3 puanın sahibi oldu. Fenerbahçe galibiyet serisini 3 maça çıkardı.Kadıköy’de Trabzonspor’a 23 maçtır kaybetmeyen sarı lacivertliler geleneği sürdürdü ve 9 maç sonra rakibine karşı galip geldi.

Süper Lig’in 6’ıncı haftasında Ülker Stadı’nda Trabzonspor’u ağırlayan Fenerbahçe ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçın ikinci yarısında 3 gol buldu.

Sarı lacivertliler Tisserand, Valencia ve Papis Cisse ile bulduğu gollerle 3 puana uzanırken Trabzonspor’un tek sayısı Afobe’den geldi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 14’e çıkararak zirve takibini sürdürdü.5 puanda kalan Trabzonspor ise 6 haftada 13 puan kaybetti. İlk yarıda istediği futbolu sahaya yansıtan Eddie Newton’ın takımı ikinci yarıda 27 dakikada kalesinde 3 gol gördü ve Kadıköy’den eli boş ayrıldı.

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Lemos, Gökhan, Caner, Gustavo, Ozan, Sosa, Pelkas, Valencia, Samatta

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Vitor Hugo, Edgar Ie, Marlon, Flavio, Baker, Kamil Ahmet, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Afobe

(Skor)

Son Güncelleme: 25.10.2020 20:52
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeTrabzonspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.