Nazilli Belediyespor-Altay maçından sonra 1 polis ayağından yaralandı

NAZİLLİ'de bugün oynanan Nazilli Belediyespor-Altay Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup karşılaşmasından önce ve maç sırasında yaşanan olaylar, müsabakanın bitiminde de devam etti. TAŞ SAVAŞI Doksan dakikanın bitiminde...

08 Mart 2015 Pazar 18:11
Nazilli Belediyespor-Altay maçından sonra 1 polis ayağından yaralandı






NAZİLLİ'de bugün oynanan Nazilli Belediyespor-Altay Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup karşılaşmasından önce ve maç sırasında yaşanan olaylar, müsabakanın bitiminde de devam etti.
TAŞ SAVAŞI
Doksan dakikanın bitiminde önce ev sahibi takımın taraftarlarını çıkarıp ilçe merkezine yönlendiren polis, yaklaşık 45 dakika sonra Altaylı taraftarların çıkışına izin verdi. Polisin aldığı tüm tedbirlere rağmen 75'inci Yıl Bulvarı'ndan Denizli-İzmir yoluna çıkan Altaylı taraftarları taşıyan bir otobüs, güzergah üzerinde Nazilli Belediyesporlu fanatiklerçe taş yağmuruna tutuldu. Dört ayrı noktada duran otobüsten inen Altaylılarla Nazilli Belediyesporlular arasında karşılıklı taş savaşı yaşandı.
BİR POLİS YARALI
Bu arada Altaylı bazı taraftarlar, otobüslerden inmelerine izin vermeyen güvenlik güçleriyle tartışırken, bir fanatik polislere yangın tüpüyle saldırdı. Olayda ayağından hafif yaralanan polis memuru Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Altaylı taraftarlar, daha sonra polis eskortu eşliğinde ilçe dışına çıkarıldı. Olaylarda gözaltına alınan olmadı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.