Caps uygulamaları

Turkcell Superonline ‘caps uygulaması’ geliştirdi,Yeni bir akım olmayan caps aslında ülkemizde 3 senedir var.

25 Temmuz 2014 Cuma 18:35
Caps uygulamaları






Caps uygulamaları

Turkcell Superonline ‘caps uygulaması’ geliştirdi,Yeni bir akım olmayan caps aslında ülkemizde 3 senedir var.Sözlükler arasında büyük iletişim amacı taşıyan caps bu seferden telefonlara geldi.

Turkcell Superonline, sosyal ağlarda sıkça karşımıza çıkan caps’leri kolayca oluşturulmasını sağlayan bir mobil uygulama geliştirdi.

Sosyal medyada eğlenceli paylaşımlardan biri olan fotoğraflara kısa ve komik metinler ekleyerek oluşturulan caps’leri artık herkesin kolaylıkla oluşturabilmesini sağlayan CapsMatic uygulaması, fiber internet hizmetiyle ünlü Turkcell Superonline tarafından geliştirildi.

iOS ve Android cihazlara ücretsiz yüklenebilen ve herkesin kullanımına açık olan olan CapsMatic uygulaması ile mevcut ya da yeni bir fotoğrafa yazı ekleyerek anında caps oluşturmak çok kolay.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.