AYTO’NUN DESTEKLEDİĞİ ÜYESİ TÜRKİYE 3.’ SÜ OLDU

Kocaeli’nde düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Federasyonu Milli Takım Seçmeleri Türkiye Şampiyonası’nda 90 kg’da Türkiye 3’üncüsü olan Hasan Erdoğan, AYTO Başkanı Hakan Ülken’e desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunarak şampiyonluk kupasını t

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
AYTO’NUN DESTEKLEDİĞİ ÜYESİ TÜRKİYE 3.’ SÜ OLDU






Kocaeli’nde düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Federasyonu Milli Takım Seçmeleri Türkiye Şampiyonası’nda 90 kg’da Türkiye 3’üncüsü olan Hasan Erdoğan, AYTO Başkanı Hakan Ülken’e desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunarak şampiyonluk kupasını takdim etti.
Ziyarette konuşan Türkiye 3üncüsü Hasan Erdoğan, “Aydın’a Türkiye 3.lüğünü alarak döndüğüm için çok mutlu oldum. Bu mutluluğumu da sizinle paylaşmak istedim. Bana verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra düzenlenecek olan Dünya şampiyonlarında ülkemizi temsil etmekten onur duyacağım” dedi.
Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ise “Odamız üyelerinden Form Spor Salonu’nun sahibi Hasan Erdoğan’ı başarısından dolayı kutluyorum. Temennim, bundan sonra ülkemizi temsilen katıldığı yarışmalarda dünya dereceleri ile Aydın’a dönmesi. Biz de bundan sonrası için desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.