Azeri milletvekili Ganire Paşayeva'dan duygulandıran bağış

Azerbaycan Türkiye sevdalısı milletvekili Ganire Hanım, Türk halkının kalbinde taht kuran bir harakete imza attı. Teşekkürler Paşayeva

17 Mayıs 2014 Cumartesi 13:59
Azeri milletvekili Ganire Paşayeva'dan duygulandıran bağış






Azerbaycan'dan duygulandıran bağış, Ganire Paşayeva maaşını madenci ailelerine bağışladı

Paşayeva Türk halkının kalbinde taht kurdu, Azeri vekil, maaşını madenci ailelerine bağışladı

Soma maden faciasının acısı Kardeş Azerbaycan'da derin üzüntüye neden oldu. Azerbaycan parlamentosu milletvekili, Soma faciasında kullanılmak üzere üzere maaşının bir kısmını bağışladı

Ganire Paşayeva ülkenin milli yardım kuruluşu olan Kızıl Aypara Cemiyeti tarafından organize edilen yardım kampanyasına maaşının bir kısmını bağışladığını belirterek aynı duyarlılığı herkesin göstermesini istedi. Konuyla ilgili resmi internet sitesinde bir mesaj yayınlayan Paşayeva “ Soma'ya ulaştırılmak üzere maaşımın bir kısmını bağışladım. Benimle birlikte bazı milletvekili arkadaşlarım da bu konuda desteklerini esirgemediler. Kısa sürede bütün milletvekili arkadaşlarım da bize katılacaklardır. Soma'ya destek için bütün dostlarımızı söz konusu kampanyaya katılmaya davet ediyorum.” dedi.

Paşayeva ayrıca Azerbaycan'da her kesimin  Soma faciasına duyarlı olduğunu  ifade ederek, “ Bu bizim ortak acımızdır. Başta Cumhurbaşkanı İlham Aliyev olmak üzere devletimiz ve halkımız kardeş Türkiye'nin acısını kendi acısı gibi paylaşmaktadır.”dedi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.