BÜYÜKŞEHİR’DEN GAZİANTEP’E CBS ZİYARETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bursa’da düzenlenen Coğrafi Bilgi Sistemleri’nde alınan karar kapsamında Gaziantep’i tecrübe paylaşımı, işlerde hız ve kalitenin artmasına destek olmak amacıyla ziyaret etti.

08 Kasım 2013 Cuma 00:00
BÜYÜKŞEHİR’DEN GAZİANTEP’E CBS ZİYARETİ






Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bursa’da düzenlenen Coğrafi Bilgi Sistemleri’nde alınan karar kapsamında Gaziantep’i tecrübe paylaşımı, işlerde hız ve kalitenin artmasına destek olmak amacıyla ziyaret etti.
Ziyarette Gaziantep Büyükşehir yöneticilerine ve ilgili personellerine komisyon temsilcileri tarafından Coğrafi Bilgi Sisteminin faydaları ve kurumsal tecrübelerle ilgili yaşanan kazanımlar aktarıldı.
Büyükşehir Belediyeleri, genel müdürlükler ve bakanlıklar gibi çeşitli kurumların bir araya gelmesiyle 2012 yılında ilki Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleşen çalıştayın ikincisi Bursa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Coğrafi Bilgi Sistemi çalışmaları için önemli kararların alındığı çalıştayda CBS konusunda etkileşimi ve farkındalığı oluşturmak adına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret kararı alınmıştı. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Bursa, Kayseri, İstanbul ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyelerinden oluşan heyet sunumlar yapmak üzere bu ile gitti.
Gaziantep’te yapılan toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Dr. Bayram Çolakoğlu Kocaeli’nde yapılan Coğrafi Bilgi Sistemi çalışmaları hakkında sunum yaptı. Kocaeli’nde Coğrafi Bilgi Sistemi çalışmalarının kentteki her alanda hissedildiğini ifade eden Çolakoğlu kentler bu tür çalışmalarla daha kaliteli ve şeffaf yönetilebileceğini ifade etti.
Daire Başkanı Çolakoğlu, Kocaeli’nde yapılan ve ulusal alanda başarılı olan uygulamalar hakkında tecrübe paylaşımında bulundu. Görüşmede Gaziantep Büyükşehir yöneticilerine ve ilgili personellerine komisyon temsilcileri tarafından Coğrafi Bilgi Sisteminin faydaları ve kurumsal tecrübelerle ilgili yaşanan kazanımlar aktarıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.