VAHAP ERDEM, ESNAFI ZİYARET ETTİ

AK Parti Malatya Merkez Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkanlığı aday adayı Mimar Vahap Erdem, Yeşilyurt ilçe merkezinde vatandaşlarla buluştu.

11 Kasım 2013 Pazartesi 00:00
VAHAP ERDEM, ESNAFI ZİYARET ETTİ






AK Parti Malatya Merkez Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkanlığı aday adayı Mimar Vahap Erdem, Yeşilyurt ilçe merkezinde vatandaşlarla buluştu. Esnafı ziyaret eden Erdem, Yeşilyurt’un eksikliklerini bildiklerini belirterek, ilçenin özgünlüğünü korumaya devam edeceğini belirtti.
Seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt ilçesinde esnafı dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Mimar Vahap Erdem, Yeşilyurt’un, Yeni Yeşilyurt’a ilham kaynağı olduğunu belirterek, “Bu ilçe bizim için çok önemli. Çünkü Yeni Yeşilyurt’un ilham kaynağını oluşturuyor. Bugün ilçemizde esnaflarımızı dolaşarak hem sorunlarını dinliyoruz hem de kendimizi anlatıyoruz. Projelerimiz arasında bulunan ve Yeşilyurt’u yakından ilgilendiren önemli çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımız hayat geçince burada özgün yapısını koruyarak daha dışa açılımlı bir Yeşilyurt oluşacak” dedi.
Yeşilyurt ilçesi ve civar beldelerde üretilen kirazların hak ettiği yere gelmesi için önemli adımlar atacağını belirten Erdem şunları söyledi:
“Yaz ayları bu ilçenin en önemli ekonomik girdilerinin sağlandığı bir mevsim. Bu mevsimde bu ilçeyi daha fazla hareketli kılmak için gerekli altyapıyı oluşturacağız. Yine ilçenin ve civar beldelerin ekonomik anlamda bel kemiğini oluşturan kirazın hak ettiği yere gelmesi noktasında, ‘Tarımda Yerel Kalkınma’ projelerimizin çatısı altında önemli çalışmaları gerçekleştireceğiz.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.